Hvilken brugt bil skal man købe?

Det kan være svært og forvirrende at skulle købe en brugt bil, men der er store økonomiske fordele ved at vælge en brugt model, hvis du som køber ved hvad du skal kigge efter, for at få den bedst mulige handel. En af de klareste fordele ved at købe en bil fra brugt er selvfølgelig det økonomiske aspekt, men derudover får du også en bil, der er kørt til - og derfor gør den første ridse ikke lige så ondt.

Læs mere

Bilforhandler med finansiering uden udbetaling

Står du og skal til at købe bil? I den forbindelse kan du have flere forskellige spørgsmål, der har trængt sig på, nu hvor du skal til at finansiere en ny bil – dette kan Hillerød Autocenter hjælpe dig med at afklare, så du finder den bedst mulige finansieringsløsning til din situation.

Læs mere

Derfor skal du huske at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk

Dagene bliver snart længere i Danmark og vinteren er snart forbi. Derfor er det igen tid til dit halvårlige dækskifte. Men hvornår er det nu lige, du skal skifte dæk? Og hvorfor er det egentlig, at vi skifter dæk hver halve år? Det kan du blive klogere på i løbet af de næste linjer, hvor vi fortæller dig mere om at skifte til sommerdæk.
Læs mere

Sådan gør du din bil forårsklar

Foråret er på vej. Inden længe bliver det snehvide landskab grønnere, dagene bliver længere og fuglene begynder igen at kvidre fra trætoppene. I forbindelse med den kommende årstid er det faktisk en god idé, at du gør din bil parat til foråret. Hvorfor? Bilen har godt af en udvendig og indvendig rengøring i forbindelse med den nye årstid, da det fremmer bilens levetid at få vasket vinteren af sig. Hvis du læser videre, fortæller vi her hos Hillerød Autocenter dig tre måder, du kan gøre din bil forårsklar.
Læs mere

Facebook