Bilforhandler med finansiering uden udbetaling

Står du og skal til at købe bil? I den forbindelse kan du have flere forskellige spørgsmål, der har trængt sig på, nu hvor du skal til at finansiere en ny bil – dette kan Hillerød Autocenter hjælpe dig med at afklare, så du finder den bedst mulige finansieringsløsning til din situation.

 

Hvordan foregår finansiering uden udbetaling?

Alle kan som udgangspunkt få bilfinansiering, men først og fremmest skal du finde en bilforhandler, der har finansiering uden udbetaling. Dernæst skal du afklare med bilforhandleren, hvor meget du vil og kan afdrage månedligt. Herfra fastlægges diverse omkostninger, og det afgøres hvor lang tid det vil tage at tilbagebetale beløbet. Alt dette afhænger af bilens pris og din økonomiske situation.

Hillerød Autocenter står klar til at forklare dig dine fordele og ulemper ved den finansieringsform, du vælger, da det kan være svært at gennemskue som forbruger.

Vælg den løsning, der er bedst for dig

Der kan være stor forskel på, hvad billånet kommer til at koste i det lange løb. Dette afhænger af banken og finansieringsselskabet. Du skal derfor finde en troværdig bilforhandler, som kan rådgive og vejlede dig. Hos Hillerød Autocenter er du velkommen til at komme forbi og høre nærmere om finansiering uden udbetaling.

Du kan læse mere om køb og salg af brugte biler her, og hvad du som sælger og køber skal forberede dig på, så du er bedst muligt stillet i salget.

Vi tilbyder samarbejde med Resurs Bank og Ikano Bank

Hillerød Autocenter kan tilbyde en tilpasset finansieringsløsning, og vi kan muligvis overgå det, som din egen bank kan tilbyde dig. Derfor er det værd at undersøge markedet for bilforhandlere med finansiering uden udbetaling.

Hos Hillerød Autocenter kan vi som bilforhandler tilbyde finansiering uden afbetaling med Resurs Bank eller Basis bank. Vil du vide mere om finansering uden udbetaling og vores samarbejdspartnere, kan du læse med her.

 

Facebook