Gammel bil som udbetaling – hvad er min brugte bil værd?

Er det på tide at bytte den gamle bil ud med en nyere model? Så kan du med fordel overveje, om du skal lade din gamle bil indgå i handlen. Men kan det overhovedet betale sig at bruge sin gamle bil som udbetaling? Læs med her, og find ud af om din brugte bil er penge værd.

Hvad er min brugte bil værd?

Der er selvfølgelig mange parametre, der har indflydelse på værdien af din gamle bil. For eksempel er der en større afskrivning på visse bilmærker, mens bilmærker som Ford, Volkswagen, Opel og Toyota er kendte for at være mere solide – og dermed vil de heller ikke falde så meget i værdi.

Desuden har faktorer som antal kørte kilometer og generel stand også indflydelse på værdien. Har du for eksempel overholdt alle serviceeftersyn, og har du i øvrigt passet godt på din bil, vil afskrivningen selvsagt være mindre, ligesom alder selvfølgelig også har betydning for værdien.

På nettet kan du finde diverse værdiberegnere, hvor du kan få en estimeret pris på din bil ved at indtaste bilens nummerplade samt en række øvrige informationer. Her er prisen dog sat i forhold til de vejledende udbudspriser, og der tages for eksempel ikke forbehold for stand og vedligeholdelse, men du kan dog få en overordnet idé om, hvad din bil er værd.

Besøg en bilforhandler for en nøjagtig vurdering

Ønsker du en mere præcis vurdering af din bil, kan du med fordel besøge din lokale bilforhandler. Hos Hillerød Autocenter hjælper vi dig gerne med at vurdere din bil, ligesom vi også tilbyder klargøring og service, så din bil både fungerer og fremstår optimalt.

Kontakt os også gerne, hvis du ønsker at købe ny, brugt bil hos os, og du vil lade din gamle bil indgå i handlen.

Facebook