Opkøb af brugte biler – fordele ved at sælge gennem forhandler

Overvejer du at sælge din gamle bil, og er du i tvivl om, hvorvidt du skal sælge selv eller lade en bilforhandler stå for salget? Læs med her, og bliv klogere på fordele og ulemper ved privat og professionelt salg.

Fordele og ulemper ved at sælge gennem forhandler

Den umiddelbart største fordel ved at sælge bilen gennem en forhandler er, at du får langt bedre eksponeringsmuligheder. Du kan selvfølgelig forsøge at sælge din bil selv via Den Blå Avis, GulogGratis og lignende handelsportaler, men der vil altid være en risiko for, at din annonce drukner i mængden.

En anden fordel ved at vælge en forhandler er, at du kan få en mere nøjagtig vurdering af din bil. Hører du ikke lige til de mest bil- og motorkyndige, kan det være svært at estimere den egentlige værdi på din bil, og i teorien kan du risikere, at en mere bilkyndig køber vil forsøge at snyde dig på baggrund af din manglende viden, hvis du sælger selv.

Vælger du derimod at sælge din bil gennem en autoriseret forhandler som Hillerød Autocenter, er du altid sikret en ærlig og uvildig vurdering af din bil. Hos Hillerød Autocenter tilbyder vi desuden en professionel service og klargøring af din bil, der kan øge værdien væsentligt.

Fordele og ulemper ved at sælge selv

Den største fordel ved at sælge selv er, at du sparer omkostningerne til bilforhandlerens salær. Omkostningerne ved at lade en bilforhandler sælge din bil er dog godt givet ud, hvis du ønsker at spare tid og besvær på at sælge din bil på egen hånd. Det kan nemlig være nemmere sagt end gjort at sælge sin bil til en god pris.

Der er altså mange fordele ved at sælge gennem en forhandler. Har du spørgsmål om opkøb af biler, er du altid velkommen til at kontakte Hillerød Autocenter.

Facebook