Brugte biler Hillerød

At skulle købe en brugt bil kan være noget af en jungle. Måske ved du ikke, hvordan du finder den helt rigtige bil for netop dig. Og hvis du gør, kan det være vanskeligt at navigere rundt i de mange bilannoncer, som florerer på internettet. På samme måde kan de være svært, når du skal sælge din bil. Hvordan gøres det bedst, hvor skal det ske, og til hvilken pris? Hos Hillerød Autocenter står vi klar til at hjælpe dig med alle dine overvejelser omkring køb, salg og priser, når du skal handle med brugte biler nær for eksempel Helsinge, Fredensborg og Allerød.

Spørg os til råds om priser

Det kan være meget svært at vurdere, hvad en bil egentlig er værd. Derfor bør du spørge os til råds inden både køb og salg af bil. Vi har et bredt kendskab til alle bilmærker og ved, hvad forskellige biler er værd. Vi ser på bilens historie og stand og giver vores bud på, hvad du enten skal købe eller sælge for. Snyd ikke dig selv; spørg Hillerød Autocenter til råds undervejs.

Gør din bil attraktiv inden salg

Når du skal sælge din bil er det vigtigt, at du får det optimale ud af handlen. Tænk over, hvad du selv ville betale gode penge for. Hos Hillerød Autocenter tilbyder vi blandt andet professionel, effektiv rengøring af din bil, så den er mere attraktiv for en potentiel køber. Vi foretager også polering af bilen, så den tager sig ud fra bedste side, samt professionel bilservice.

Gør din bil klar til brug efter køb

Din nye, brugte bil trænger måske til en kærlig hånd. Det hjælper vi gerne med. Ligesom før salg tilbyder vi rengøring og polering samt et omfattende serviceeftersyn. Så er du sikret den bedste start på dit nye ejerskab. Vi hjælper dig også med at finde frem til den helt rigtige bil, så du kan gøre det helt rigtige køb, som du kan nyde godt af i mange år.

Brugte biler? Så kontakt Hillerød Autocenter

Vores medarbejdere står klar til at tilbyde dig den service, du og din bil har brug for. Du finder os på Falkevej 20, Hillerød, i kort afstand af Allerød, Fredensborg og Helsinge. Vi har åbent mandag til fredag fra klokken 10 til 17.30 og søndag fra 12 til 15. Du kan også besøge os på Facebook på @hillerodautocenter.

Facebook