Autoværksted Hillerød

Er du på udkig efter den helt rigtige automekaniker nær Helsinge, Fredensborg eller Allerød? Søger du en brugtbilforhandler, som ikke lægger fingrene imellem, men giver dig en ærlig og reel betjening? Eller mangler du et sted at få foretaget bilservice? Så er Hillerød Autocenter stedet for dig. Vi har lang og bred erfaring med alt fra køb og salg af biler til serviceeftersyn og rengøring. Kig ind hos Hillerød Autoværksted, vi har åbent fra klokken 10 til 17.30 mandag til fredag samt fra 12 til 15 om søndagen.

Din automekaniker – med mere

Hos Hillerød Autoværksted er det dig og din bil, som er i hovedsædet. Vi har kendskab til og foretager serviceeftersyn og bilservice på alle bilmærker, og vi tilpasser vores tjenester til netop din bil. Hos vores autoværksted i Hillerød begynder prisen på bilservice på 895,-, og for det får du en professionel service, som du længe har glæde af. Trænger din bil til en større behandling, sørger vi også for det; der er ikke den udfordring, vi ikke er klar til. Hos os betyder omhyggelighed og en effektiv, god behandling nemlig alt, og vi sender ikke en bil af sted uden at være fuldstændig tilfredse med vores arbejde. Vi er din automekaniker, men vi er også din brugtbilsforhandler, som kan hjælpe dig med både køb og salg.

Vi tilbyder også både rengøring, polering og undervognsbehandling af din bil, så når du har købt en brugt bil gennem os, sørger vi for, at den er helt klar til brug. På samme måde hjælper vi dig også, når du skal sælge din bil. Med os som automekaniker og som udbyder af bilservice kan du få den bedste pris for din bil, når den skal sælges.

Kig forbi dit autoværksted i Hillerød!

Du fortjener en bil, der fungerer, som den skal. Derfor synes vi, du skulle kigge forbi vores autoværksted, hvis der er noget, du er utilfreds med ved din bil. Lad os hjælpe dig med at få det meste ud af din bil, så du kan beholde din køreglæde. Vores servicemindede medarbejdere står klar til at tage sig af lige præcis det, din bil har brug for. Så kig ind hos Hillerød Autocenter og hør mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig!

Du finder os på Falkevej 20 i Hillerød, ikke langt fra hverken Allerød, Helsinge eller Fredensborg Vi er også på Facebook, hvor du kan finde os på @hillerodautocenter. Vi ser frem til at samarbejde med dig!

Facebook